Prijzen

Het kasteeltje is ons erg dierbaar. Daarom verhuren wij dit bij voorkeur aan een rustig gezin of klein gezelschap dat met zorg het manoir bewoont.

Voor- en naseizoen:
We vinden het prettig als ook gezinnen , dus twee volwassenen met kinderen, tegen een redelijke prijs van dit prachtige  kasteeltje gebruik kunnen maken. Omdat gezinnen de kosten niet kunnen delen met anderen , rekenen we voor een gezin € 1695,- per week , en voor alle andere groepen , dus bijvoorbeeld  2 gezinnen  € 2595,- per week.

Speciale aanbieding voor twee personen € 1450,- per week .

Het zwembad is niet verwarmd, behoudens andere afspraak

Hoogseizoen:
We vinden het prettig als ook gezinnen , dus twee volwassenen met kinderen, tegen een redelijke prijs van dit prachtige  kasteeltje gebruik kunnen maken. Omdat gezinnen de kosten niet kunnen delen met anderen , rekenen we voor een gezin € 2195,- per week , en voor alle andere groepen , dus bijvoorbeeld  2 gezinnen ,€ 2995,- per week.

In het grote huis zijn 5 slaapkamers, waarvan 4 met een tweepersoons bed  . Op twee van die kamers is er daarnaast een eenpersoonsbed (in de vorm van een goede bedbank)aanwezig. Op de vijfde kamer staan twee eenpersoonsbedden. Er is dus in totaal voor 12 personen slaapgelegenheid. Er zijn een kinderbed, box en kinderstoel aanwezig .

Eventueel kan het naastgelegen gastenverblijf gebruikt worden, tegen een vergoeding van € 565,- per week + € 75,- schoonmaakkosten.Soms kan dat prettig zijn, bijvoorbeeld voor een volwassen kind met gezin of wanneer u met twee gezinnen bent en wat meer privacy wilt.In het gastenverblijf zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met twee tweepersoons en een eenpersoons bed. In het gastenverblijf zijn dus 5 slaapplaatsen.

Dit gastenverblijf wordt nooit apart verhuurd. U hebt dus het hele terrein en ( verwarmd) zwembad altijd voor uzelf.

Borgsom: € 350,-.

Schoonmaakkosten na afloop verblijf:grote huis  € 150,-

Huisdier 50 € pw

Er is draadloos internet en een grote flatscreen tv met DVD speler en filmbibliotheek.

Werkster op aanvraag.

Er zijn dekbedden, dekens en kussens aanwezig. Handdoeken, bedlinnen en keukenlinnen kunt u zelf meenemen of tegen vergoeding (20 E pp) bijgeleverd krijgen. De bedden zijn dan opgemaakt , en u ontvangt  2 badhanddoeken en keukenlinnen.

De toeristenbelasting is1,00 € pp per dag