Prijzen

Het kasteeltje is ons erg dierbaar. Daarom verhuren wij dit niet aan groepen, maar graag  aan gezinnen  of kleine gezelschappen die  met zorg het manoir willen bewonen.  Regelmatig zijn er ook “grootfamilies” te gast, waarbij grootouders met kinderen en kleinkinderen een heerlijke vakantie beleven.

Voor- en naseizoen:
We vinden het prettig als gezinnen , dus twee volwassenen met hun kinderen, tegen een redelijke prijs van dit prachtige  kasteeltje gebruik kunnen maken. Omdat die gezinnen de kosten niet kunnen delen met anderen , rekenen we voor één gezin € 1695,- per week , en voor alle andere groepen , dus bijvoorbeeld  2 gezinnen, “grootfamilies “,gezinnen met volwassen kinderen  etc € 2695,- per week.

Speciale aanbieding voor twee personen € 1450,- per week .

Het zwembad en het huis zijn niet verwarmd, behoudens andere afspraak. De open haard is natuurlijk altijd beschikbaar mocht het wat frisser zijn ’s avonds.

Hoogseizoen:
We vinden het prettig als gezinnen , dus twee volwassenen met kinderen, tegen een redelijke prijs van dit prachtige  kasteeltje gebruik kunnen maken. Omdat die gezinnen de kosten niet kunnen delen met anderen , rekenen we voor één gezin € 2295,- per week , en voor alle andere groepen , dus bijvoorbeeld  2 gezinnen , “grootgezinnen”, gezinnen met volwassen kinderen etc € 2995,- per week.

In het kasteeltje  zijn 5 slaapkamers, waarvan 4 met een  (goed) tweepersoons bed  . Op twee van die kamers is er daarnaast een eenpersoonsbed (in de vorm van een goede bedbank) aanwezig. Op de vijfde kamer staan twee eenpersoonsbedden. Er is dus in totaal voor 12 personen slaapgelegenheid. Er zijn een kinderbed, box en kinderstoel aanwezig .

Eventueel kan het naastgelegen gastenverblijf gebruikt worden, tegen een vergoeding van € 565,- per week + € 75,- schoonmaakkosten. Soms kan dat prettig zijn, bijvoorbeeld voor een volwassen kind met gezin of wanneer u met twee gezinnen bent en wat meer privacy wilt. In het gastenverblijf zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met een tweepersoons en een eenpersoons bed. In het gastenverblijf zijn dus 5 slaapplaatsen.

Dit gastenverblijf wordt nooit apart verhuurd. U hebt dus het hele terrein en zwembad altijd voor uzelf.

Het zwembad is verwarmd.  Airco is niet aanwezig maar ook niet nodig, door de dikke muren is er altijd een heel prettige temperatuur in huis.

Borgsom: € 350,-.

Schoonmaakkosten na afloop verblijf: grote huis  € 150,-

Huisdier in overleg 50 € pw

Er is draadloos internet en een  flatscreen tv met DVD speler en filmbibliotheek.

Er zijn dekbedden, dekens en kussens aanwezig. Handdoeken, bedlinnen en keukenlinnen worden tegen vergoeding (20 E pp) bijgeleverd .

De toeristenbelasting is1,00 € pp per dag

Helaas is het niet mogelijk en niet toegestaan om  elektrische auto’s op te laden. Het elektriciteitsnet heeft onvoldoende capaciteit en brand is dan niet uitgesloten.